In uw kamer

Koelkast

Privékamers en sommige kamers met twee bedden hebben een koelkast. Bij uw opname krijgt u een sleutel in ruil voor een ondertekende kwijting. Gelieve bij uw vertrek niet te vergeten om de sleutel af te geven op de dienst opnamen waarna u een restitutiebericht ontvangt (op zaterdag en buiten de openingsuren wordt de sleutel in ontvangst genomen door de onthaalhostesses). Als dat niet het geval is, wordt u € 20 voor de sleutel aangerekend

Telefoon

Alle kamers beschikken over telefoon. Om sneller externe gesprekken te krijgen, raden we u aan om uw telefoonnummer door te geven aan uw correspondenten.

Het telefoonnummer zal het kamernummer zijn, voorafgegaan door 02 764 .. ..

U kunt vanuit uw kamer een buitenlijn krijgen door 66 te vormen, gevolgd door de geheime code die u bij uw opname kreeg, gevolgd door een hekje # en het nummer dat u wenst te bereiken. Deze strikt vertrouwelijke code garandeert u dat het bedrag op de telefoonfactuur juist is. U vindt het tarief voor telefoongesprekken in de bijlage van uw hospitalisatieboekje.

Televisie

De kamers beschikken over tv. Bij opname krijgt u een afstandsbediening tegen een ondertekend ontvangstbewijs. Bij uw vertrek dient u de afstandsbediening weer in te leveren bij de dienst opname en ontvangt u een restitutiebericht (op zaterdag en buiten de openingsuren wordt die door de onthaalhostesses in ontvangst genomen). Als dat niet het geval is, wordt u € 50 aangerekend voor de afstandsbediening.

Internet

Free@saintluc.be