Bezoek en overnachtingen

Bezoek

Bezoek moet kort en ontspannend zijn. Als er kinderen op bezoek komen, zorgt u ervoor dat ze de behoefte aan rust van uw kamerburen respecteren. Vraag uw ouders en vrienden om de kamer te verlaten bij de verzorging of als de dokters langskomen, om met maximaal twee personen tegelijk te komen en om de bezoekuren te respecteren.

Kamers voor ouders-kinderen

Als uw kind is opgenomen in unit 91 (kinderen onder de twee jaar in algemene pediatrie, cardiologie, neurologie en chirurgie), kunt u bij hen overnachten in een zogenaamde kamer voor 'ouders en kinderen'. Elke kamer beschikt over een opvouwbaar bed, een relaxzetel en een douchehoek en is dus geschikt voor een ouder; de andere kan in de Roseau overnachten.
Voor een virtueel bezoek, klik hier

Tel: 02 764 91 01

Opvangtehuis Le Roseau

In de Roseau kunnen verwanten van een kind of volwassene die in het Saint-Luc ziekenhuis is opgenomen, tijdens de opname in hun nabijheid overnachten. Le Roseau is meer dan onderdak, u vindt er een luisterend oor en het biedt ondersteuning voor families.

Tel: 02 764 20 50

Hotels

U kunt eveneens overnachten in de hotels in de omgeving van het ziekenhuis; inlichtingen bij de onthaalhostesses (02 764 55 55).